Sleutels van stadsgeluk

Tijdens het inspiratiefestival Let’s Gro is een interactieve avond belegd met het thema ‘Sleutels tot stadsgeluk’ aan de hand van interviewfragmenten met beste burgemeester ter wereld Bart Somers. Wil je ons ook boeken? Stuur ons een bericht

We blikken terug op een samenbindende bijeenkomst na het interview met Somers te hebben bekeken tijdens Let’s Gro in het Groninger Forum. Alle aanwezigen zochten mee naar wat ons samenbindt, welke rol de kerk hierin voor sommigen nog speelt, hoe we deze verbinding het beste kunnen zoeken. Bedankt Mark Sekuur als dagvoorzitter en de bijdragen van ambtenaar Liesbeth Van de Wetering, politicus Gerben Brandsema en predikant Anita Akkerman. Bovenal bedankt voor alle bijdragen van de aanwezigen!

Bekijk hier de hele film:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *