Missie 050 gepresenteerd aan pastores

Evert Sulman praatte de pastores bijeengekomen in de Stadskerk bij over de ontwikkelingen en plannen bij Missie050

In de afgelopen jaren hebben de gezamenlijke kerken van Groningen veel energie gestoken in mooie projecten als het wijkgerichte Sonrise (2002), side-events rond the Passion (2014) en de Mooiste Bijbelverhalen van Groningen (2016-2017). Het smaakt naar meer. Missie 050 kent eenzelfde grote visie, verbindend karakter tussen kerken en het aanwezig zijn in de maatschappij. Het grote verschil is dat Missie 050 geen project met kop en staart is: we gaan met elkaar een duurzaam proces in. 

We gaan in Selwerd en Vinkhuizen beginnen. Vanuit de talenten en de beschikbare tijd die je hebt, gaan we iets groots doen. Want het zijn vaak de kleine dingen die het doen.