Kick off van 1000Shoes.eu

Zoals theoloog des vaderlands Samuel Lee en CDA-politica Anne Kuik noemden: het is belangrijk om verhalen te vertellen. Daarom zat Evert Sulman vanavond voor het eerst in een livestream van 1000 Shoes. Host Christian de Kraker noemde de situatie in Duinkerke een vergeten ramp dat voor het voetlicht gebracht dient te worden.

Je hoort in de livestream hulpverleners uit Frankrijk, Groot-Brittannië en Nederland ter plekke in Duinkerke. Je krijgt uitleg over de Franse politie, verzorging van voeten enzovoorts. Je hoort vluchtverhalen van twee Syrische Nederlanders. Je kunt de livestream hieronder terugkijken:

Wil je ons helpen om van betekenis te zijn? Ga naar www.1000shoes.eu en doneer een bedrag wat je kunt missen.

Heb je goede bruikbare schoenen, jassen, truien, tenten en slaapzakken? Bezorg deze bij het Leger des Heils aan de Dirk Huizingastraat 17 in Groningen zodat Andrea van Stand by You Foundation het mee kan nemen.