Kerst in coronatijd

Kerst050 organiseert samen met stad een kerstpakkettenactie en een online kerstuitzending. Lees hieronder meer.

Kerstuitzending

Vanuit de kerken van Groningen produceren we een hoopvolle online uitzending met kerstliederen, een kindertoneelstuk geschreven door Corien Oranje en verteld door Frank den Hollander, echte verhalen van diverse stadjers en een bijdrage van de bisschop mgr. dr. Van den Hout, pastor Theo van den Heuvel en de stadsdichter Renee Luth. Zodoende hopen we zoveel mogelijk hoop en licht te verspreiden!

Kerstpakketten
In vergelijking met vorig jaar verdubbelen we het aantal kerstpakketten. We bezorgen dit jaar aan 1.200 minima huishoudens verspreid in de gemeente Groningen. We willen de vele mensen bedanken die geld, tijd of producten gedoneerd hebben.

Doe direct een online donatie (Paypal/iDeal of overmaking)