Geen widgets gevonden in de zijbalk

Twaalf studenten van de Rijksuniversiteit Groningen die de opleiding Sociale Psychologie volgen, deelden op woensdag 8 juni hun bevindingen. De studenten hebben onderzoek gedaan in de wijken Selwerd (Groningen) en Angelslo (Emmen). Hoe kan Quartermasters de sociale cohesie in deze wijken versterken?

De groep was verdeeld in twee groep een deed onderzoek en aanbeveling in de wijk Selwerd in Groningen de andere groep deed dit in de wijk Angelslo in Emmen. Beide studentengroepen gaven een presentatie met als conclusie dat samen eten en drinken verbindend werkt. Voor Selwerd werd Communitea bedacht waar mensen onder genot van een zelf meegebrachte snack met elkaar in gesprek kunnen onder het genot van een kop thee of koffie. Voor Angelslo werd het de Food Market waarin buurtbewoners hun zelfgemaakte lekkernijen aanbieden uit de diverse culturen die de wijk Angelslo rijk is.

We zien verwachtingsvol uit naar de eindrapportage, dit gaf al een mooi beeld van het werk en de inzet die de studenten hebben gedaan.

Door web-admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *