Geen widgets gevonden in de zijbalk

Waarden

Waar staat Quartermasters voor?

Onze medewerkers hebben de volgende uitgangspunten:

 • Relaties staan centraal
  Mensen waar we meewerken zijn voor ons geen cliënten, klanten, vrijwilligers, etc.. Kortom: je bent geen nummer of staat gelijk aan je functie. Empathie is voor ons de sleutel om te komen tot open communicatie, gelijkwaardigheid en samenwerken. We willen dichtbij mensen staan en werken daarom niet vanuit de systeemwereld maar vanuit de leefwereld. Relaties maken ons wie wij zijn.

 • Iedereen doet mee
  We sluiten niemand uit. Positief gezegd: we doen ons best om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij de maatschappelijke problemen waar we aan werken. Want: de talenten van lokale bewoners, de burgerkracht van verenigingen, kerken en non-profits, de bijdragen van overheidsinstellingen, de economische kracht van bedrijven en de verhalen van onze gemeenschappen maken het verschil.

 • Grondige aanpak
  We kijken verder dan het symptoom. We graven dieper naar oorzaken en pakken deze aan. Daarom richten wij ons op talentontwikkeling en samenlevingsopbouw waar mogelijk. Het gebrek aan vertrouwen, sociaal netwerk en gemeenschapsdenken is de wortel van heel veel maatschappelijke issues.

 • Met hart en ziel
  Vanuit passie en betrokkenheid geven we ons werk vorm. Ons hart is betrokken op en daarmee onze tijd gaat naar het meebouwen aan Gods Koninkrijk, dat wil zeggen brengen van vrede, liefde tonen, genade tonen, gerechtigheid en voorspoed brengen. Ook ruimen we tijd in om over ons hart te waken, zodat we ook morgen nog leiderschap kunnen tonen.

 • Voorop in het avontuur
  Als het nodig is gaan we van gebaande paden af om nieuw gebied in te gaan. De ervaring leert dat we vaak voorop gaan.